Hafiz AF7 dan Adira AF8 Bercinta

hafiz AF8,Hafiz,hafiz af,af hafizadira AF8,adira,adira af,af adira


Hafiz AF7 dan Adira AF8 sedang hangat BercintaKata Hafiz : “Saya atau Adira tidak mahu kecoh-kecoh tentang hubungan kami. Malah, ketika Adira ‘diserang’ gosip yang mendakwanya menjalin hubungan songsang beberapa bulan lalu, kami mengetahui cerita yang sebenar dan masih mampu mengunci mulut. Hakikatnya, dia seorang gadis yang baik dan sama sekali tidak seperti yang digembar-gemburkan. Saya berharap dengan pengakuan ini dapat membersihkan nama Adira di mata umum agar tiada pihak terus berpandangan serong padanya,”

Perasaan hafiz didedahkan

“Sebenarnya saya sudah menyimpan perasaan pada Adira sejak dia AF8 lagi. Cuma, ketika itu kami mempunyai pasangan masing-masing. Kebetulan pula ketika saya sedih selepas putus cinta pada penghujung tahun lalu, Adira muncul memberikan semangat. Lama-kelamaan, keserasian kami itu bertukar menjadi perasaan sayang pula,” katanya.Apa pula kata adira?

“Memang saya menjalin hubungan dengan Hafiz sejak lima bulan yang lalu. Malah, hubungan kami diketahui oleh kedua-dua belah keluarga. Bagaimanapun, kami tidak mahu menghebohkan hal ini. Saya harap cerita ini tidak diperbesarkan dan semua pihak menghormati ruang privasi saya,” katanya.


Email : dwenrasid[@]gmail.com
Facebook : www.facebook.com/irwan.cool1

Laman Web : Buat Duit MRR | Duit Email | Autosale FB | E-faceblog

ARTIKEL BERKAITAN2 ulasan:

{ BoboCap } at: 8 Jun 2011 pada 6:52 PG berkata...

:)) :D :)] komen la sikit....

Sofea at: 8 Jun 2011 pada 6:55 PG berkata...

Hafiz ngn adira tak bercinta dengan orang lain ke? :X

Catat Ulasan

Post Your Comment | Backlink

 

Copyright © 2010 KUASADUITMALAYSIA., All Rights Reserved. Design by DZignine